نوار نقاله ناودانی به عنوان یکی از کاربردی ترین و بهترین نوع نوار نقاله های صنعتی موجود در بازار می باشد، که قابلیت ساخت و طراحی در اندازه های مختلف با توجه به نیاز مشتریان را دارد.

استفاده از این دستگاه باعث شده است، تا شما بتوانید از یکی از مدرن ترین سیستم‌ های هدایت و حمل و نقل برای جا به جایی و بارگیری محصولات مختلف استفاده کنید.

این مدل از نوار نقاله ها به خاطر داشتن قرقره و تسمه آهنی می توانند در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به حمل و نقل و جا به جایی محصولات اقدام کنند.

به نوار نقاله ناودانی کانوایر هم گفته می شود، و جهت جابجایی و انتقال قطعات و یا محصولات در بیشتر صنایع استفاده می شود. استفاده از این دستگاه به عنوان یکی از کم ترین هزینه ها و پربازده ترین نوع روش های حمل می باشد. از این نوار نقاله می توانید در سیستم حمل معادن، صنایع متالوژی، صنایع غذایی، صنایع بسته بندی و… استفاده کنید.

نوار نقاله

نوار نقاله(Belt Conveyor) که به آن کانوایر هم گفته می شود برای جابجایی و انتقال قطعات و یا محصولات در اغلب صنایع استفاده می شود و به عنوان یکی از روش های کم هزینه و پربازده مورد توجه است.

با توجه به نوع تکنولوژی مورد نیاز در سیستم حمل معادن، صنایع متالوژی، صنایع غذایی، صنایع بسته بندی و … استفاده می شود.

بنابرحسب نیاز این دستگاه به صورت تکی، جفت و یا ترکیبی با دستگاه های دیگر به صورت افقی و شیبدار در چیدمان خط تولید قرار گیرد.

مکانیزم کارکرد در نوار نقاله به شرح زیر می باشد:

اجسام روی تسمه نقاله لاستیکی قرارگرفته و دستگاه آن ها را در جهت های مستقیم، ویا در جهات و ارتفاعات مختلف انتقال میدهد. تسمه بروی دو درام (غلطک) قرار دارد که فاصله این دو از هم مبدا و مقصد محصول را تعیین می کند.

درام اول هرز می گردد و درام دوم توسط نیروی الکترو گیربکس به حرکت در می آید مابین این دو درام رولیک های قرار می گیرد که وظیفه آنها هدایت تسمه و جلو گیری از خارج شدن از مسیر تعیین شده است .

در ضمن درام ها باید قابلیت ریگراژ را نیز داشته باشند که در صورت لزوم تسمه را شل یا سفت کند.

قطعات

این دستگاه شامل قطعاتی چون: شاسی فلزی، لاستیک، غلتک، رولیک تغییر مسیر دهنده، رولیک نگهدارنده لاستیک، رولیک بالایی، لاستیک، الکتروموتور، دنده و زنجیر انتقالی، رولیک انتقالی (چرخ دنده)، شاسی و رولیک پایینی می باشد.

شاسی های نوار نقاله در انواع: الواتور عرض 60، عرض 80، عرض 100، با لاستیک سهند، دنا و با لاستیک های خارجی; با رولیک معمولی، رولیک های بلبرینگ تعویضی، گیربکس کتابی و دینام، گیربکس الکترو گیربکس و شاسی های از لوله قطر 6میل، ناودانی، تیرآهن; در این تولیدی ساخته می شوند.

ویژگی ها و مزایای دستگاه

کیفیت بالای حمل
ساختار ساده
نگهداری آسان
طراحی ایمن و مستحکم و متحرک سازه
قابلیت تنظیم سرعت

مشخصات نوار نقاله ناودانی

  • تمام قطعات و مواد اولیه به کار گرفته شده در تولید نوار نقاله ناودانی باید درجه یک و مرغوب باشند. لایه بالایی و زیرین آن از پلاستیک مرغوب می باشد، و تار و پود آن باید مقاومت و استحکام لازم را داشته باشد.
  • در نوار تسمه های ساده که جهت جا به جایی مواد یکسان استفاده می شود، سطح نوار باید بدون برآمدگی و کاملاً صاف و یکنواخت باشد.
  • بیشترین قدرت کشش را داشته باشد.
  • مقاوم در برابر ضربه
  • حمل کالاهایی با وزن بالا

ساخت نوار نقاله ناودانی

ماشین سازی های که در زمینه ی تولید نوار نقاله های ناودانی در حال فعالیت هستند، این دستگاه را در ابعاد و اندازه های مختلف طراحی و تولید می کنند.

علاوه بر اندازه، نوار نقاله ها از نظر ضخامت و رنگ نیز با هم تفاوت‌ هایی دارند.

همان طور که قبلاً هم گفتیم، این دستگاه به جا به جایی بارها از یک نقطه به نقطه ی دیگر کمک می کنند، و متشکل از دو یا چند قرقره به همراه حلقه‌ ای بی‌ انتها از تسمه یا نوار است، که به کمک آن‌ ها حمل بار انجام می‌ شود.

بعضی از صنایع از نوار نقاله ناودانی جنس فلزی و برخی دیگر از جنس لاستیکی استفاده می کنند، ولی نوع لاستیکی آن بیشتر کاربرد را دارد.

کاربرد نوار نقاله ناودانی

با توجه به این که این نوع از روش های بارگیری نسبت به برخی روش‌ های دیگر از بازدهی بالاتر و هزینه ی کمتری برخوردار است، توانسته است، در سیستم معادن، صنایع متالوژی، صنایع بسته‌ بندی، صنایع غذایی و… مورد استفاده قرار بگیرند.

نوار نقاله ناودانی از ناودان‌ های کوچک و بزرگی برخوردار است، که با وجود این ناودان‌ های اجسام و محصولات ریز بدون این که در طول مسیر دچار ریزش شوند، به نقطه مورد نظر جا به جا می‌ شود.

خرید نوار نقاله ناودانی

اگر در کسب و کار مورد نظر خود برای جا به جا کردن کالاهای مختلف احتیاج به سازه ای ساده دارید، نوار نقاله ناودانی به عنوان بهترین گزینه برای انتخاب می باشد.